Asiantunteva vaikuttajaja yhteistyön foorumi

Jos jäät työttömäksi

Ilmoittaudu työttömäksi työnhakijaksi työ- ja elinkeinotoimistoon (TE-toimistoon) viimeistään ensimmäisenä työttömyyspäivänäsi. Löydät lisätietoa työnhakijaksi ilmoittautumisesta työvoimahallinnon verkkopalvelusta osoitteesta www.te-palvelut.fi. Muistathan, että voit käynnistää työnhakusi myös sähköisesti.

Ensimmäinen hakemuksen voi lähettää omaan työttömyyskassaan 2-3 viikon työttömyyden jälkeen. Lisätietoa: Päivärahan hakeminen

Esittely

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö ry on työttömyyskassojen edunvalvonta- ja koulutusjärjestö sekä yhteistoimintaelin. Yhteisjärjestö kehittää työttömyysturvaa ja kassojen toimintaa sekä ylläpitää niiden tietotaitoa. Kaikki Suomessa toimivat 26 työttömyyskassaa ovat jäseninä Yhteisjärjestössä.

Toimintaamme johtaa jäsenkassojen edustajista muodostuva hallitus. Palvelujen toteutuksesta vastaa kuusihenkinen toimisto sekä kassojen edustajista koostuvat työryhmät.

Ethän lähetä hakemuksia ja palkkatodistuksia Työttömyyskassojen Yhteisjärjestöön. Jos sinulla on kysyttävää omista päiväraha-asioistasi, käänny oman työttömyyskassasi puoleen. Oma kassasi neuvoo sinua myös jäsenyyteen, työttömyysetuuksien saamiseen ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Yleiset kirjanmerkit