Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa hakee etuuskäsittelijää

Karita Kontkanen (Karita.Kontkanen a tyj.fi), 12.8.2019

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa on terveysalan ja sosiaali- ja terveysalan ammatillisen tutkinnon suorittaneiden tai kyseisten alojen ammatillista tutkintoa opiskelevien työttömyysturvaetuuksien hoitaja. Kassassa on jäseniä 128.000 ja työntekijöitä 22. Kassan toimisto sijaitsee Helsingissä, Itä-Pasilassa.


Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

ETUUSKÄSITTELIJÄÄ

Etuuskäsittelijän työtehtäviin kuuluvat työttömyyspäiväraha- ja vuorottelukorvaushakemusten käsittelyyn liittyvät tehtävät sekä asiakaspalvelutehtäviä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, esim. liiketalouden amk-tutkintoa, sekä erittäin hyvää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme erityisesti työkokemusta työttömyysetuuksien käsittelytyöstä tai työskentelystä TE-toimistossa. Valittavan henkilöiden aikaisemmasta kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen työtehtäviin voi sisältyä myös muita tehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkan sekä henkilöstöedut kassassa noudatettavan työehtosopimuksen mukaisesti. Meillä on mahdollista tehdä myös etätyötä.

Kassan käytössä on Digian Tytti-maksatusjärjestelmä sekä Aada-asianhallintajärjestelmä.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimistopäällikkö Minna Rämö puh 050 567 7139 ja kassanjohtaja Markus Rantanen puh 050 557 8818. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 23.8.2019 mennessä sähköpostiosoitteella minna.ramo a tehy.fi

Takaisin

Yleiset kirjanmerkit