Sivuston käyttöohjeet ja -ehdot

Helppokäyttötoiminnot

Sivuston oikeassa yläreunassa on painike (AAA), jonka avulla voit suurentaa tai pienentää sivuston tekstikokoa. Sivusisällön tulostaminen onnistuu helpoimmin painamalla sivuston oikeassa yläreunassa sijaitsevaa TULOSTA-painiketta.


Tekijänoikeudet

Sivustolla julkaistua sisältöä voi käyttää yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Kaupallisesta käytöstä on sovittava Yhteisjärjestön kanssa.


Sisällön ajantasaisuus ja käyttötarkoitus

Sivustoa päivitetään jatkuvasti ja muutokset pyritään päivittämään sivustolle mahdollisimman pian. Näet sivun alareunasta, milloin sivua on viimeisen kerran päivitetty.

Tiedot ja ohjeet ovat yleisiä, eikä niitä ole kohdennettu mihinkään yksittäistapaukseen. Kassan tekemät etuuspäätökset perustuvat aina voimassa olevaan etuuslainsäädäntöön, eivät tämän sivuston tai etuusoppaan sisältöön. Työttömyysturvaa koskevat lait ja asetukset ovat luettavissa valtion säädöstietopankin verkkopalvelussa (www.finlex.fi). Keskeisimmät lait ja asetukset on lueteltu täällä: Lait ja asetukset


Tietosuojasi

Käytämme Google Analytics -palvelua ja verkkosivutoimittajamme tarjoamaa palvelua sivuston käytön seuraamiseksi ja käyttökokemuksen parantamiseksi. Seurannassa käytetään evästeitä. Tämän vuoksi tiedot sivuston käytöstäsi, kuten IP-osoitteesi ja sivukatselut IP-osoitekohtaisesti tallentuvat tilastoihimme. Lisäksi tilastoon tallentuu, luetko sivuja tietokoneella vai mobiililaitteella ja mitä verkkoselainta (Internet Explorer, Firefox, Chrome tms.) käytät.

Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta muille, kuin verkkosivun ylläpitäjille.

Sivu päivitetty viimeksi 14.01.2019

Yleiset kirjanmerkit