TYJ hakee toiminnanjohtajaa

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme työttömyysturvan avainpaikalle uutta toiminnanjohtajaa.

Tehtäväsi on edistää työttömyyskassojen keskinäistä yhteistyötä ja tulet osallistumaan työttömyys- ja sosiaaliturvaa koskeviin lainvalmisteluihin. Toimit yhteistyössä keskusjärjestöjen ja edunvalvontatoimijoiden suuntaan lainsäädännön valmistelutilanteissa. Johdat myös toimiston seitsemän hengen asiantuntijaorganisaatiota. Tässä roolissa rakennat ja ylläpidät yhteiskuntasuhteita sekä erilaisia ammatillisia verkostoja ja varmistat niiden toimivuuden. Vastaat myös TYJ:n mediasuhteista ja edustat organisaatiotamme kotimaisissa ja kansainvälisissä yhteistyöforumeissa.

Odotamme sinulta sosiaaliturvan, etuuslakien tai työttömyyskassojen toimintaan liittyvän lainsäädännön syvällistä tuntemusta. Arvostamme myös monipuolista työkokemusta työttömyys- tai sosiaaliturvaan liittyvissä tehtävissä sekä lausuntojen kirjoittamiskokemusta. Haluat ja kykenet toimimaan sekä strategisen tason tehtävissä että operatiivisissa rooleissa ja asiantuntijana järjestön sisällä. Toivomme sinulta myös näyttöjä asiantuntijaorganisaation esimiestehtävistä, yhteiskuntasuhteiden rakentamisesta ja verkostojen ylläpitämisestä sekä kokemusta mediasuhteiden hoitamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa.

Sinulla on hyvä paineensietokyky sekä osaat käsitellä asioita objektiivisesti ja avoimesti. Kykenet kuuntelemaan eriäviä mielipiteitä ja tunnistat, milloin päätös voidaan tai ei voida tehdä. Hahmotat kokonaisuudet ja ymmärrät, kuinka eri toiminnot ja yksityiskohdat vaikuttavat lopputulokseen. Työ monipuolisten sidosryhmien kanssa edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää pelisilmää. Työssä onnistuminen edellyttää myös hyviä viestinnällisiä taitoja ja halua tehdä vaikuttamistyötä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaisen työttömyysturvan keskiössä. Tässä tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan jokaisen suomalaisen hyvinvointiin tiukoissa tilanteissa. Rooli tarjoaa myös mahdollisuuden rikastaa omaa ammatillista osaamistasi kehittämällä organisaatiotamme ja sen toimintaa. Tukenasi tässä prosessissa ovat niin TYJ:n hallitus kuin asiantuntijaorganisaatiomme. Tehtävä sijaitsee TYJ:n toimistossa Helsingin Vallilassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Arespartnersin konsultit Johanna Lipponen, p. 044 738 8988, parhaiten tavoitettavissa ke 22.4. klo 9-10 ja ti 28.4. klo 9-10 ja Jarmo Virtanen, p. 040 560 9585, parhaiten tavoitettavissa pe 24.4. klo 10-12 ja ma 27.4. klo 12-14. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.5.2020 mennessä osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/.

HAE TYÖPAIKKAA