TYJ:n uudet verkkosivut palvelevat entistä paremmin kansalaisia ja sidosryhmiä

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö on julkaissut uudet verkkosivut. Kokeile sivuilla uutta päivärahalaskuria ja tilaa TYJ:n uutiskirje.

Uusilta verkkosivuilta löydät tietoa työttömyysturvasta entistä helpommin. Sivuston päävalikkoa on karsittu niin, että esiin on nostettu kaikista keskeisimmät työttömyyteen liittyvät kysymykset. Näitä ovat ansiopäivärahan määrä, hakeminen, maksamisen edellytykset, työnhaun tuki ja työskentely päivärahalla.

Tämän lisäksi sivustolla on tilannekohtaista tietoa esimerkiksi lomautuksiin, yritystoimintaan ja opintoihin liittyen.

Sivustolle on myös lisätty ennakoiva haku, joka helpottaa osaltaan tiedon löytämistä.

Uusi laskuri osa-aikatyön tulon vaikutuksen laskemista varten

Voit arvioida sivustolla ansiopäivärahasi määrän uudistetulla ansiopäivärahalaskurilla. Varsinaisen päivärahalaskurin lisäksi käytössä on uusi työtulolaskuri. Voit syöttää työtulolaskuriin nykyisen ansiopäivärahasi ja arvioida paljonko esimerkiksi osa-aikatyön palkka vaikuttaisi päivärahaasi.

Seuraa viestintää

TYJ:n tiedotteista ja blogikirjoituksista voi jatkossa tilata ilmoituksen sähköpostiin. Lisäksi voit entiseen tapaan seurata TYJ:n viestintää uutiskirjeen avulla.

Kuvat ja infograafit koottuna

Lakimuutoksia ja työttömyysturvajärjestelmää kuvaavat infograafit löytyvät jatkossa kootusti ja painokelpoisessa muodossa kohdasta Esitteet.

Tilastot

Verkkosivuille lisätään syksyn aikana tilasto-osio, johon päivitetään kuukausittain tilastot maksetuista ansiopäivärahoista, hakemusmääristä ja saajista. Tilasto-osion käyttöönotosta tiedotetaan myöhemmin erikseen.