Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö hakee työttömyysturva-asiantuntijaa

Keitä olemme ja mitä me tarjoamme sinulle

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö (TYJ) on kaikkien suomalaisten työttömyyskassojen yhteistoimintaelin. Osallistumme työttömyysturvan ja kassojen toiminnan kehittämiseen, tuemme työttömyysturvan toimeenpanoa ja edistämme työttömyyskassojen julkista kuvaa. Järjestämme jäsenkassoille koulutusta, teemme työttömyysturvan kehittämisehdotuksia ja osallistumme työttömyysturvan tiedotus- ja julkaisutoimintaan sekä sidosryhmätoimintaan.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kumpulantiellä, vaikkakin työskentelemme tällä hetkellä pääosin etänä. TYJ:llä työskentelee seitsemän henkilöä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän työttömyysturvan kehittämisen näköalapaikalta. Meiltä saat lämminhenkisen ja avoimen työyhteisön, jossa työntekijät tukevat toisiansa sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden.

Mitä me odotamme sinulta

Meillä työskentelee tällä hetkellä kaksi työttömyysturva-asiantuntijaa vakituisessa työsuhteessa. Tässä tehtävässä on kyse uuden määräaikaisen työttömyysturva-asiantuntijan tehtävän perustamisesta vuoden 2023 loppuun saakka. Tehtävässä pääsisit osallistumaan työttömyysturvaa koskeviin kehityshankkeisiin ja työttömyyskassojen toiminnan kehittämiseen liittyviin tehtäviin. Tehtävää on mahdollista osittain räätälöidä valittavan henkilön osaamisen ja vastaantulevien hankkeiden mukaan.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Työttömyyskassojen toiminnan kehittämiseen liittyviin hankkeisiin osallistuminen
  • Osallistuminen työttömyysturvan kehittämiseen ja lainsäädäntöhankkeiden vaatimiin tehtäviin
  • Työttömyysturvalain ja muiden velvoittavien säädösten toimeenpanoa koskevien ohjeiden laatiminen, kommentointi ja kommentointityön koordinointi
  • Osallistuminen toiminnan ja talouden suunnitteluun
  • Muut työnantajan määräämät tehtävät.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja syvällistä työttömyysturvalainsäädännön tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta työttömyyskassassa tai muissa työttömyysturvaan liittyvissä tehtävissä. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyviä viestintävalmiuksia, joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä elokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön toiminnanjohtaja Aki Villman, p. 050 356 7990.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 16.5.2022 sähköpostiosoitteella aki.villman@tyj.fi.

Haastatteluja voidaan suorittaa jo hakuprosessin aikana.