Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö hakee viestinnän asiantuntijaa

Keitä olemme ja mitä me tarjoamme sinulle

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö (TYJ) on kaikkien suomalaisten työttömyyskassojen yhteistoimintaelin. Osallistumme työttömyysturvan ja kassojen toiminnan kehittämiseen, tuemme työttömyysturvan toimeenpanoa ja edistämme työttömyyskassojen julkista kuvaa. Järjestämme jäsenkassoille koulutusta, teemme työttömyysturvan kehittämisehdotuksia ja osallistumme työttömyysturvan tiedotus- ja julkaisutoimintaan sekä sidosryhmätoimintaan.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kumpulantiellä, vaikkakin työskentelemme tällä hetkellä pääosin etänä. TYJ:llä työskentelee seitsemän henkilöä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän työttömyysturvan kehittämisen näköalapaikalta. Meiltä saat lämminhenkisen ja avoimen työyhteisön, jossa työntekijät tukevat toisiansa sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden.

Mitä me odotamme sinulta

Etsimme tiedotuksesta ja viestinnästä vastaavaa asiantuntijaa noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen sijaisuuteen. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä huhtikuun alussa, jolloin ehdit työskentelemään hetken aikaa vapaalle jäävän henkilön kanssa ja saamaan tältä perehdytyksen työtehtäviisi.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Ulkoinen ja sisäinen viestintä strategiasta toteutukseen (verkkosivut, some, tiedotteet, extranet, uutiskirje, esitteet)
  • Viestinnän kehityshankkeiden johtaminen
  • Viestintään liittyvä sidosryhmäyhteistyö
  • Ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja työttömyyskassoja koskevan tilastoaineiston tuottaminen
  • Ansiopäivärahalomakkeiden ja ansiopäivärahan päätösmallien sisältöjen suunnittelu, kehittäminen ja työn koordinointi
  • Päätös- ja viestintätyöryhmien sihteerinä toimiminen

Odotamme sinulta kokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä sekä tehtävään sopivaa koulutustaustaa. Katsomme eduksi työttömyysturvajärjestelmän ja lainsäädäntöprosessin tuntemuksen sekä tilastoaineiston käsittelyyn liittyvän osaamisen.

Tämän lisäsi olet nopea omaksumaan uutta, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky.  Organisoit asioita tehokkaasti, teet itsenäisesti päätöksiä ja osaat priorisoida tehtäviä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön toiminnanjohtaja Aki Villman, p. 050 356 7990.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 11.2.2022 sähköpostiosoitteella aki.villman@tyj.fi.