Avoimet työpaikat työttömyyskassoissa

Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa hakee määräaikaista toimistotyöntekijää

Haemme Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassaan toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Toiveenamme on työsuhteen alkaminen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 1.5.2021. Työsuhde päättyy 31.8.2021. Määräaikaisuuden peruste on vuosilomien sijaisuus.

Toimistotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat työttömyyskassan jäsenpalvelu sekä etuuskäsittelyä tukevat toiminnot, kuten skannaus, postitus, asiakirjahallinta, arkistointi sekä pienimuotoiset kirjoitustyöt. Tehtävien hoitaminen edellyttää työskentelyä toimistollamme Helsingissä Itä-Pasilassa osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 8. krs.

Hakijalta edellytämme kokemusta toimistotyöstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää suomen kielen kirjoitustaitoa. Eduksi katsomme työttömyysturvan tai muun sosiaaliturvan tuntemuksen sekä ruotsin ja englannin kielen taidon.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja hyvien työehtojen lisäksi mukavat työkaverit. Työttömyyskassassamme on noin 18 000 jäsentä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään perjantaina 9.4.2021 sähköpostilla osoitteeseen jenni.korkeaoja@selry.fi.

Lisätietoja antaa työttömyyskassan johtaja Jenni Korkeaoja, p. 040 846 7511.

Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa hakee määräaikaista etuuskäsittelijää

Haemme Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassaan etuuskäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Toiveenamme on työsuhteen alkaminen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 31.5.2021. Työsuhde päättyy 31.8.2021. Määräaikaisuuden peruste on vuosilomien sijaisuus.

Etuuskäsittelijän työtehtäviin kuuluvat etuushakemusten käsittely, työttömyyskassan jäsenpalvelu ja muut vaihtelevat tehtävät. Työttömyyskassallamme on käytössä Futunion maksatusjärjestelmä.

Hakijalta edellytämme työttömyysturvaa koskevan lainsäädännön tuntemusta ja työkokemusta sosiaaliturvan parissa. Hakijalta toivomme kokemusta työttömyysetuushakemusten käsittelystä ja hyvää tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja hyvien työehtojen lisäksi mukavat työkaverit. Työttömyyskassassamme on noin 18 000 jäsentä ja toimistomme sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 8. krs.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään maanantaina 19.4.2021 sähköpostilla osoitteeseen jenni.korkeaoja@selry.fi.

Lisätietoja antaa työttömyyskassan johtaja Jenni Korkeaoja, p. 040 846 7511.