Avoimet työpaikat työttömyyskassoissa

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä

Super työttömyyskassa hakee projektityöntekijää vuorotteluvapaan sijaiseksi

Haemme innostunutta ja kehitysmyönteistä projektityöntekijää vuorotteluvapaan sijaiseksi 19.6. – 30.9.2023. Tehtävä voi jatkua projektiluonteisena mahdollisesti pidempään.

Kun aloitat työssä, sinun on täytettävä työ- ja elinkeinotoimiston asettamat työntekijää koskevat vuorotteluvapaan ehdot (https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa).

Projektityöntekijänä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti:

  • Kassan IT-hankkeiden projektin aikaisten asiakirjojen hallinnan ja ylläpidon kehittäminen sekä IT-vastaavan ja projektitiimien avustaminen IT-projektien haltuunotossa
  • Muiden kassassa työstettävänä olevien asioiden valmistelu (esim. arkistonmuodostussuunnitelma, IT-puolen ulkoistamiseen liittyvään projektiin kuuluvat tehtävät sekä sopimusseuranta)

Koulutuksesi on tehtävään soveltuva, mutta olet voinut kartuttaa osaamistasi myös työssä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja opit ketterästi uusi ohjelmia. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta projektinhallinnan erilaisista tehtävistä ja hahmotat hyvin laajoja kokonaisuuksia. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta myös tiimissä työskentely on sinulle mieluisaa.

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja osittaisen etätyömahdollisuuden.

Toivottavasti mielenkiintosi heräsi ja kuulemme sinusta ja kokemuksestasi tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkö Antti Murto, puh. 045 7750 0120, tavoitettavissa tiistaina 30.5. klo 13 – 14. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen antti.murto@supertk.fi viimeistään 1.6.2023 klo 15 mennessä.

 Super työttömyyskassan jäsenmäärä on noin 65 000. Kassa on toiminut yli 50 vuotta, nykyisellä nimellään vuodesta 2010 lähtien. Super työttömyyskassan arvoja ovat asiakaslähtöisyys, oikeudenmukaisuus ja vastuullisuus. Kassan syksyllä 2022 teettämän asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksen perusteella nämä arvot ovat toteutuneet. Kyselyyn vastanneista kolme neljästä antoi kassalle arvosanan 9 tai 10 (asteikolla 0–10). Vastauksissa useimmiten mainittiin sanat toimiva, luotettava, hyvä ja nopea. Lue lisää www.supertk.fi