Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat työttömyyskassoissa

Työttömyyskassa Pro hakee etuuskäsittelijää

Työttömyyskassa Pro on yksityisen ja julkisen alan palkansaajakassa, johon on vakuutettuna noin 90 000 mm. teollisuus-, palvelu-, finanssi-, ICT- ja viestintäsektorilla sekä julkisella alalla työskentelevää jäsentä. Jäseniä palvelee 33 työttömyysturvan ammattilaista. Työttömyyskassan toimitilat sijaitsevat aivan Kalasataman metroaseman vieressä osoitteessa Työpajankatu 13.

Haemme

ETUUSKÄSITTELIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etuuskäsittelijä työtehtäviin kuuluvat mm. työttömyyspäiväraha- ja vuorottelukorvaushakemusten käsittelyyn liittyvät eri tehtävät sekä asiakaspalvelu.

Käytössämme on Digian maksatusjärjestelmä sekä CGI:n ESSI-asianhallintajärjestelmä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, esim. liiketalouden amk-tutkintoa tai vastaavaa ja arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa. Mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta työttömyyskassassa, Kelassa tai TE-hallinnossa saatat olla hakemamme henkilö.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Tällä hetkellä työskentelemme laajalla etätyömallilla ja sen jatkumista tällä laajuudella arvioimme koronapandemian perusteella.

Työsuhde on vakituinen ja sen toivotaan alkavan viimeistään vuoden 2021 alusta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

tiiminvetäjät Kirsi Rajanummi-Saari 050 312 0473 tai Tiina Partanen 050 362 7908

kassanjohtaja Mervi Ruokola, 050 327 6911

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 30.10.2020 mennessä sähköpostiosoitteeseen mervi.ruokola@proliitto.fi