Dataskydd och tillgänglighet

Kakor

Vi använder kakor på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. En del av kakorna är väsentliga för webbplatsens funktion. Dessa kakor aktiveras automatiskt. Vissa kakor förbättrar din användarupplevelse på andra sätt. Användningen av dessa kakor kräver ditt samtycke.

Du kan ändra dina inställningar för kakor från länken nedan.

Inställningar för kakor

Tillgänglighet

Ansträngningar har gjorts för att göra innehållet på TYJ:s webbplats så tillgängligt som möjligt. Detta innebär att vi strävar efter att producera webbplatser som är enkla att använda för så många som möjligt.

Vi har strävat till att innehållet på TYJ:s webbplats är så tydligt och förståeligt som möjligt. Webbplatsen kan också användas med olika tekniska hjälpmedel, såsom med ett skärmläsningsprogram och enbart med ett tangentbord.

Observera att de blanketter som finns på webbplatsen huvudsakligen finns tillgängliga online i arbetslöshetskassornas e-tjänster. Webbformulär är oftast enklare att använda med ett tangentbord och ett skärmläsningsprogram än pdf-formulär.

Vi tar gärna emot respons på tillgängligheten av webbplatsen. På så sätt kan vi vidareutveckla webbplatsen. Ge respons: toimisto@tyj.fi.