Siirry sisältöön

Tietosuoja

Sivuston keräämät tiedot

Emme kerää sivuston käyttäjistä henkilötietoja. Sivuston käyttöä seurataan anonyymisti, emmekä tallenna IP-osoitteita.

Tiedotteiden, blogikirjoitusten tai uutiskirjeen tilaus

Voit halutessasi tilata Yhteisjärjestön uutiskirjeen tai sähköposti-ilmoituksen Yhteisjärjestön tiedotteista tai blogikirjoituksista. Tätä tarkoitusta varten keräämme tilauksen tehneiden henkilöiden sähköpostiosoitteet.

Rekisterinpitäjä

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö TYJ
Kumpulantie 3, 00520 Helsinki

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Anni Alaja, anni.alaja@tyj.fi

Käyttötarkoitus ja tietosisältö

Rekisteriä käytetään uutiskirjeen ja tiedotteista ja blogikirjoituksista lähetettävien ilmoitusten lähettämiseen. Rekisteriin kerätään uutiskirjeen vastaanottajien sähköpostiosoite. Lisäksi seurataan sitä, ovatko tilaajat avanneet viestin tai klikanneet viestissä olevia linkkejä.

Tietolähteet

Käyttäjät lisäävät itsensä rekisteriin tilaamalla uutiskirjeen tai ilmoituksen tiedotteista tai blogikirjoituksista.

Tämän lisäksi uutiskirjeen jakelulistalle voidaan lisätä henkilöitä, jotka työskentelevät työttömyysturvan parissa.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Sähköpostipalvelun tuottaa MailChimp. MailChimpille siirretään käyttäjistä sähköpostiosoite. MailChimp on yhdysvaltalainen yhtiö, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla ja MailChimp kuuluu USA:n ja EU:n välisen Privacy Shield -kehyksen sertifioitujen yritysten listalle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin on pääsy vain nimetyille henkilöille, jotka työssään tarvitsevat kyseisiä tietoja.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Voit pyytää rekisterissä sinusta olevat tiedot lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@tyj.fi.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Peruttuasi uutiskirjeen poistamme kaikki sinua koskevat tiedot.